Drop-in hold

Motion i vand er den mest skånsomme form for motion der findes. Her kan alle være med, uanset alder og skader, da der ikke er den samme form for belastning i vand, som ved fx almindelig træning. 

Vi har ingen faste hold, kun faste tidspunkter. Det vil sige, at vi på alle vores hold har et max antal deltagere, men at det kører efter først til mølle princippet. For at deltage, skal man blot møde op med godt humør.

Vandgymnastik

Pris: Entre +15 kr.

Denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter. Du blive på dette hold udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Instruktøren vil i løbet af de 45 minutter sørge for, at du bliver instrueret i øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Ligeledes vil der være sørget for motiverende musik og godt humør. Niveauet vil blive sat højt fra start, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

Aktiviteten slutter med Sauna Gus for de interesserede. 

   Tirsdage: kl.10:00 – 10:45

   Fredage: kl 09:15- 10:00

Aqua Jump

Pris: Entre +15 kr.

Også denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter.
Du blive på vand trampolinerne udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Instruktøren vil i løbet af de 45 minutter sørge for, at du bliver instrueret i øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Ligeledes vil der være sørget for motiverende musik og godt humør.
 

Niveauet vil blive sat højt fra start af, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

   Torsdage: kl.10:00 – 10:45

 

Aqua Light

Pris: Entre +15 kr.

I samarbejde med Gigtforeningen har vi glæden af at præsentere Aqua Light træningskonceptet, en unik form for vandtræning i svømmehallen, der er designet til at være inkluderende og tilgængeligt for alle, uanset fysisk formåen. Med fokus på velvære, fællesskab og sund bevægelse i vand, tilbyder Aqua Light en behagelig og støttende ramme for din træning.

Vores engagerede instruktører byder dig velkommen med godt humør og livlig musik, og giver dig en 45 minutters introduktion til AquaPunkt træningen. Det særlige ved Aqua Light er, at træningen er skræddersyet til at være sjov og effektiv, med øvelser, der er nemme at følge, og som kan tilpasses individuelle behov.

Træn – Selv: Udover de guidede træningssessioner har du også mulighed for at træne selvstændigt med AquaPunkt. Ved bassinet finder du AquaPunkt-vognen, hvor du kan hente redskaber og finde beskrivelser af de forskellige øvelser.

Afslut med Sauna Gus: For de, der ønsker at forkæle sig selv efter træningen, tilbyder vi en afslappende Sauna Gus session. Dette er en fantastisk måde at slappe af på og give din krop den ultimative belønning efter en god træningsøkt.

Tilmeld dig Aqua Light i dag, og tag det første skridt mod et sjovere og sundere liv.

   Tirsdage: kl.09:00 – 09:45

   Torsdage: kl.08:00 – 08:45

   Torsdage: kl.08:45 – 09:30

Aqua Spinning

Pris: Entre +15 kr.

Aqua-Spinning er en unik træningsform, der kombinerer det bedste fra to verdener – cykling og vandtræning. Dette giver en skånsom, men effektiv forbrænding, hvor vandets naturlige modstand intensiverer din træning uden at belaste dine led. Det er den perfekte træningsform for dem, der søger en effektiv træning med minimal risiko for skader.

For at sikre den bedste oplevelse med Aqua-Spinning, anbefaler vi, at deltagerne bærer cykelshorts eller løbetights samt et par badesko. Du er velkommen til at medbringe dine egne sko eller badesko, så længe de ikke er benyttet udendørs. Dette hjælper med at bevare hygiejnen i bassinet og sikrer, at du har den nødvendige støtte og greb under din træning.

Også denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter. Du blive udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Instruktøren vil i løbet af de 45 minutter sørge for, at du bliver instrueret i øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Ligeledes vil der være sørget for motiverende musik og godt humør. 

Niveauet vil blive sat højt fra start af, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

   Onsdag kl.16:00 – 16:45

   Lørdage: kl 09:00- 09:45