Drop-in hold

Motion i vand er den mest skånsomme form for motion der findes. Her kan alle være med, uanset alder og skader, da der ikke er den samme form for belastning i vand, som ved fx almindelig træning. 

Vi har ingen faste hold, kun faste tidspunkter. Det vil sige, at vi på alle vores hold har et max antal deltagere, men at det kører efter først til mølle princippet. For at deltage, skal man blot møde op med godt humør.

Tirsdage

10:00 – 10:45 Vandgymnastik:

Denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter. Du blive på dette hold udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Instruktøren vil i løbet af de 45 minutter sørge for, at du bliver instrueret i øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Ligeledes vil der være sørget for motiverende musik og godt humør. Niveauet vil blive sat højt fra start, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

Aktiviteten slutter med Sauna Gus for de interesserede. 

Pris: Entre +10 kr. 

Instruktør: Katja 

Onsdage (Wellness onsdag)

16:45 – 17:30 Vandgymnastik:

Denne aktivitet foregår i varmtvandsbassinet (om sommer i 25m bassin) og varer i 45 minutter. Niveauet vil også på dette hold blive sat højt fra start af, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

Bemærk dette er på Wellness onsdag, så der er rig mulighed for at deltage i Saunagus efter aktiviteten. 

Pris: Entre +10 kr. 

Instruktør: Katja 

Torsdage

08:45 – 9:30 Aqualight:

Træningskonceptet er udviklet af Gigtforeningen og er vandtræning i svømmehallen. Instruktøren kommer med godt humør og god musik, og giver dig 45 minutters introduktion til Aqua punkt træning. Niveauet er lagt på et fornuftigt plan, så alle kan være med. Hvis du føler, at det er for hårdt til lige netop dig, er det til en hver tid muligt for dig at trappe lidt ned og yde lige præcis det, du føler, du kan. Du kan også selv træne AquaPunkt. Redskaber og beskrivelser af øvelserne finder du på AquaPunkt-vognen ved bassinet. Er du i tvivl? Spørg AquaCoachen – en særligt uddannet livredder, som kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd, eller deltag i vores Aqua punkt hold. 

Aktiviteten slutter med Sauna Gus for de interesserede. 

Pris: Entre +10 kr. 

Instruktør: Cathrine 

Torsdage

10:00-10:45 Aquajump:

Til DGI Aqua Speedo Convention i november blev Aqua Jump for første gang introduceret i Danmark, og det var så populært blandt deltagerne, at vi i Sæby Svømmebad har taget konceptet til os. ”I kraft af vandets opdrift og modstand arbejder man med balancen og koordineringsevnen. 

Også denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter. Du blive udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Instruktøren vil i løbet af de 45 minutter sørge for, at du bliver instrueret i øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Ligeledes vil der være sørget for motiverende musik og godt humør. 

Niveauet vil blive sat højt fra start af, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

Pris: Entre +10 kr. 

Instruktør: Cathrine 

Fredage

09:15 – 10:00 Vandgymnastik:

Denne aktivitet foregår i 25 meter bassinet og varer i 45 minutter. Som på tirsdagsholdet blive du her udfordret i styrke, tempo, balance og koordination. Der vil som altid være sørget for motiverende musik og godt humør. Niveauet vil blive sat højt fra start af, men da der skal være plads til alle, er det muligt for dig, at sætte dit eget tempo og justere styrken så det passer til lige netop dig. 

Aktiviteten slutter med Sauna Gus for de interesserede. 

Pris: Entre +10 kr. 

Instruktør: Katja