Fitness i Svømmebadet

Hvornår kan jeg træne?

Størstedelen af vores brugere træner hyppigt i morgen og formiddagstimerne med mål om at vedligeholde og styrke deres trænings- og funktionsniveau til et sundt og aktivt liv. Det er også her at det sociale prioriteres ekstra højt blandt brugerne, og de gode råd deles med et smil. 

Fitness og styrketræning er en meget fleksibel træning, der kan foregå lige når det passer ind i din tidsplan. Men vi tilbyder selvfølgelig også vandgymnastik-hold der er målrettet til senior-medlemmer hver torsdag kl 8:45, hvor pulsen kommer op til tonerne af god musik. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi til en snak.

Velkommen til Fitness i Sæby Svømmebad.
Vi tilbyder de nyeste træningsmaskiner, som specielt er egnede til genoptræning og selvtræning.
De lækre og indbydende omgivelser kan anvendes alene eller sammen med svømning eller
wellness. 

Har du brug for at få lagt et træningsprogram, er vi også behjælpelige og vejleder dig til at finde den træningsform, der passer bedst til dig.

Som wellness bruger har du gratis adgang til vores fitness afdeling, der med trygge træningsfaciliteter og plads til et godt fællesskab med ligesindede, er et fornuftigt supplement til træning i svømmebadet. 

Brug af fitness-afdelingen er altid inkluderet i din wellness-billet, så det er bare med at komme i gang med at træne. 

Hvor begynder jeg?
Vi anbefaler at du starter i fitness med 10. min kardiovaskulær træning dvs. løb eller cykel, derefter følger du et træningsforløb som omfatter alle maskiner. Som afslutning kan du supplere med svømning i 25 meter bassinet eller en afslappende tur i wellness.

SENIOR-FIT understøtter desuden den kommunale EXIT-strategi.

Sådan bruger du Fitness 
Med vores debit kort kan du benytte alle vores faciliteter i svømmebadet og du betaler kun for det du bruger…  Har du valgt et ambånd skal du bare holde det mod scanneren i den afdeling du ønsker at besøge

Hvor klæder jeg om?
Der er omklædningsrum i begge ender af svømmehallen.

Du kan med fordel vælge at gå direkte til wellness omklædning hvis du også kommer for at lave fitness, men det er også muligt at gå via 25 meter omklædning.

Har du indendørs sko og særlige emner du bruger til fitness så er der også mulighed for at leje et skab i fitness

Hvordan har din krop det!

Et tal på din badevægt fortæller ikke noget om hvordan din krop reelt har det. Desværre er det antallet af kilo som vi langt hen af vejen bruger som vejledning om hvor sunde vi er. Men hvis du vil blive klogere på hvordan din krop reelt har det, så bør du kigge på mere end din vægt.

Så let kan du få svar
Som bruger af Fitness giver vi dig mulighed for at få lavet et simpel kropsanalyse, du kan med fordel notere analysen på din telefon, som reference for din udvikling. Analysen er personlig, hvorfor svømmebadet hverken deler eller opbevarer din data.

Med analysen får du kendskab til:

Din aktuelle vægt (målt i kg.)
Kropsfedt (målt i procent)
Bunden vand (målt i procent)

Ud fra ovenstående analyser tilbyder vi gerne vores anbefalinger til din træning.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

 

 

 

seks personer træner i fitnesscenter
To personer i Fitness på træningscykler
Verified by MonsterInsights