Fitness

Fitness-afdelingen i Sæby Svømmebad tilbyder de nyeste træningsmaskiner, som specielt er egnede til genoptræning og selvtræning. De lækre og indbydende omgivelser kan anvendes alene eller sammen med svømning eller wellness. 

Har du brug for at få lagt et træningsprogram, er vi også behjælpelige og vejleder dig til at finde den træningsform, der passer bedst til dig.

Brug af fitness-afdelingen er inkluderet i din wellness-billet, så det er bare med at komme i gang med at træne. 

Som wellness bruger har du gratis adgang til vores fitness afdeling, der med trygge træningsfaciliteter og plads til et godt fællesskab med ligesindede, er et fornuftigt supplement til træning i svømmebadet. 

SENIOR-FIT understøtter desuden den kommunale EXIT-strategi.

Hvornår

Størstedelen af vores seniorer træner hyppigt i morgen og formiddagstimerne med mål om at vedligeholde og styrke deres trænings- og funktionsniveau til et sundt og aktivt liv. Det er også her at det sociale prioriteres ekstra højt bland brugerne, og de gode råd deles med et smil. 

Fitness og styrketræning er en meget fleksibel træning, der kan foregå lige når det passer ind i din tidsplan. Men vi tilbyder selvfølgelig også vandgymnastik-hold der er målrettet til senior-medlemmer hver torsdag kl 8:45, hvor pulsen kommer op til tonerne af god musik. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi til en snak.